IT

Hjælp til IT opgave på B niveau.

06. april 2005 af BSH (Slettet)
Hej!

Opgave teksten hedder:

"? medico

Ralf Eiden og Lasse T. Nielsen har gennem flere år arbejde inden for medicinal- og bioteknologibranchen. De er blevet enige om, at de til efteråret vil starte deres egen virksomhed med forskning og udvikling af produkter til bio- og medicobranchen. For virksomheden, vil være væsentlig, at de i deres forskning, udvikling og produktion i særlig grad er tro mod miljø og natur.

Virksomheden vil således, blandt andet, basere sig på naturprodukter. De vil derfor løbende være ude i marken - i naturen, hos landmænd og andre virksomheder for at indsamle og tage prøver. Her ud over vil det være en væsentlig konkurrenceparameter, at de kan demonstere, at de mestre teknologien, f.eks. gennem at deltage aktivt i forskningsfora på internettet, publicere og offentligegøre forskningsresultater, samt følge med i tidsskrifter og partenter.

Mulige aftagere af deres produkter kan være pilleproducenter, apoteker, pritav personer, kosmetikbranchen eller særlige grupper, såsom landmænd.

De forventer, at virksomheden skal bygges i nye lokale omkring et laboratorium til forskning, tests og eksperimenter mv. Hertil mener man at få behov for ansatte til at tage sig af indkøb, administration, regnskab, bibliotikar funktion, kommunikation, sælger/repræsentant, IT- & webadministrator, samt HR for at sikre et godt arbejdsmiljø og den rette uddannelse.

Man har fra start anlagt ambitionsniveau, hvor man så vidt muligt vil udnytte teknoligiens muligheder til egen vinding. Man ønsker derfor at være på forkant med udviklingen gennem valget af virksomhedens navn, samt adgangen for medarbejderne til at kunne arbejde såvel hjemme som ude i verden med forbindelse med rejser og ligende.

Ralf og Lasse har taget kontakt til jer, for at få et oplæg om hvilke IT-relaterede overvejelser virksomhedens skal gøre sig nu"

Ud fra denne "sparsomme" viden skal man så besvare

"hvordan de skal kobles til og udnytte internettet"

Hjælp!


Skriv et svar til: Hjælp til IT opgave på B niveau.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.