Spansk

Oversættelse af en sætning.

11. november 2010 af Patiih (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg vandrede på El Camino de Santiago. Hvad hedder det på spansk? Caminé El Camino de Santiago
 

Tak på forhånd. :)

P.s. hvis i lige vil se de her oversættelser igennem, så vil det være fjong. :o)

1. Vivía en Las Palmas
2. comprar camarón en el mercado.
3. José Luis Rodríguez Zapatero y Pedro Solbes no pertenecían PP.
4. Cada vez que fue a España, llovió.
5. Película de Saura ”Carmen” sobre la base del libro “carmen” de Mérimées.
6. Soñábamos viajar a Sur de Chile.
7. Sabían que muchos argentinos.
8. Los ejercicios eran difíciles.
9. Ellá era alta y delgado.
10. Querían vivir en España.
11. Camíne el Camino de Santiago
12. ¿Y tenías dinero para comprar un coche nuevo?
13. Leemos “La Case de los Espíritus
14. La tienda mentía en Toledo.
15. Él podría hablar español
16. En el puerto vendían peces
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2010 af jbmm (Slettet)

1. Vivía en Las Palmas
2. comprar (skal bøjes i person, tal og tid) camarón (camarones) en el mercado.
3. José Luis Rodríguez Zapatero y Pedro Solbes no pertenecían (al) PP.
4. Cada vez que fue a España, llovió.(llovía)
5. La Película de Saura ”Carmen” sobre la (a) base del libro “carmen” de Mérimées.
6. Soñábamos con viajar a (al) Sur de Chile.
7. Sabían que muchos argentinos?? (hvad skal denne sætning betyde?)
8. Los ejercicios eran difíciles.
9. Ellá (ella) era alta y delgado (delgada)
10. Querían vivir en España.
11. Camíne (caminé (por)) el Camino de Santiago (både med og uden 'por' kan bruges)
12. ¿Y tenías dinero para comprar un coche nuevo?
13. Leemos “La Case de los Espíritus
14. La tienda mentía en Toledo. (butikken plejede at lyve i Toledo, mærkelig sætning!!)
15. Él podría (podía) hablar español (podría = ville kunne)
16. En el puerto vendían peces
 

 


Svar #2
12. november 2010 af Patiih (Slettet)

Nr. 7. skulle gerne betyde: De kender mange argentinere. :D


Svar #3
12. november 2010 af Patiih (Slettet)

Den skulle gerne hedde butikken lå i Toledo??


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. november 2010 af jbmm (Slettet)

Ja, så giver de 2 sætninger mere mening:

7. Conocen a muchos argentinos
saber = at vide; conocer = at kende

14. La tienda estaba en Toledo
estar = at stå/ligge/befinde sig


Svar #5
14. november 2010 af Patiih (Slettet)

Ja, okay. Jeg forstår. Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Oversættelse af en sætning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.