Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Stormvejr

25. november 2010 af AskeKragh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens, vi har lige fået slutrapport for i vores NV forløb om vejret. Vi har hver fået udleveret et emne, som vi skal skrive om, og en god del af os har fået emnet "stormvejr." Vi har næsten ikke snakket om stormvejr i forløbet, og vi har skam også klaget en del til vores lærere, men i skrivende stund skal rapporten stadig afleveres, og på den ene eller anden måde skal vi altså have skrevet et eller andet om stormvejr.

Det ville være en kæmpe hjælp hvis nogen derude kunne fortælle bare lidt om, hvordan storme bliver dannet, og hvilken sammenhæng de har med tryk og temperatur. Vi har fokuseret en hel del på cykloner i vores forløb (det var blandt andet det sidste vi skrev rapport om), og noget af det eneste vores lærere har sagt til os om stormvejr er at det åbenbart er tæt forbundet med cykloner. Kunne nogen af jer eventuelt forklare denne sammenhæng?

Jeg beklager meget at jeg ikke har nogle særligt konkrete spørgsmål, men hvis nogen af jer bare kunne skrive lidt om hvad i ved om stormvejr, ville det være sindsygt værdsat. Vi skal jo også op i NV her til December, og det ville godt nok ikke være fedt at komme op i stormvejr, og så ikke vide noget om det.

Opgavens spørgsmål er, forresten: "Hvorfor Opstår Stormvejr?"

På forhånd tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Stormvejr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.