Engelsk

Believe vs. think

05. december 2010 af NiBø (Slettet)

Har lavet et engelsk essay omkring stereotypes, men er i tvivl om brugen af believe og think. 

Hvilken af disse skal jeg bruge i forbindelse med:

Holdning

Mening

At tro nogle vil gøre 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af Stygotius (Slettet)

"think"  =  have en mening om, -ofte = "synes"

"believe"  =  tro   .......meget ofte med en vis lille usikkerhed. 

have en fast mening/anskuelse om  =  "hold" (formelt)   ("I hold that all people are born equal")

jeg mener at  = It's my opinion that  (ret kategorisk)

"At tro nogle vil gøre "  ........???????  


Skriv et svar til: Believe vs. think

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.