Spansk

Spansk hjælp :O

12. december 2010 af Majaliv (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløjsa ;)

Jeg har lavet en oversættelse til spansk, men jeg får altid rigtig mange fejl, især i mine verbe bøjninger i de forskellige tider.

Så jeg tænkte på om nogle vil rette min opgave her for mig, og samtidig forklarer, det ville ihvertfald være dejligt ;)

Jeg sender det også lige på dansk hvis det slet ikke er til at finde rundt i mit spansk ;). Og da jeg seævfølgelig har glemt min ordbog på skolen, har jeg været nødsaget til at bruge Google translate, til det jeg ikke kunne selv, som jeg godt ved er ret så utroværdigt :s. Men her kommer det ihvertfald:


På billedet er der mange farver, for eksempel er der rød, orange, lyserød, grøn og mange andre.
Der er også mange mennesker. Jeg tror det er en fodboldkamp. Det ligner at der er en slags kaos til kampen. Oppe i venstre hjørne kommer der en mand løbene ned mod banen, og der er også en sikkerhedsvagt nede i højre hjørne, det ser ud til at han er på vej ind på banen for at få styr på det der sker på banen. Jeg tror der er en konflikt, men jeg ved ikke hvad det er. Det ligner også at der er kastet noget ind på banen, man kan se at det er noget røg, jeg tror det kommer fra det røg der er i midten på billedet. Jeg synes at det ser ud til at folk prøver at komme ind på banen, det kan være at det hold de holder med har vundet kampen.
Der er også en mand med rødt tøj til højre for røgen på banen, men ham ved jeg ikke hvad laver, men det ser ud til at han har en stor rolle i billedets historie.

En la foto hay mucho colores, por ejemplo rojo, rosa, verde y naranja y mucho otros.
Hay muchas personas también. Creo que la foto representa a un partido de fútbol. Parece que hay es una especie de caos para el partido de fútbol. Arriba a la esquina izquierda , viene un hombre corriendo hacia la pista, y tambien hay un guardia de seguridad debajo de en el la esquina derecha.
Parece que esta en dirección a la pista, para solucionar el problema en la pista. Pienso que hay un conlicto, peroyo no sé qué. Parece también que hay algo tirado en el terreno de la pista. Es la naranja aldrededor de esquina a la izquierda. Se ve que es algo de humo. Creo que trata del humo en el centro de la foto. Me parece que la gente está tratando de llegar a la pista. Que puede ser el equipo que les gusta de haber ganado el partido. También hay un hombre vestido de rojo a la derecha del humo en el terreno de juego, pero él no sé qué hacer, pero parece que tiene un papel muy importante en la historia de la foto


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2010 af Duffy

Så jeg tænkte på om nogle vil rette min opgave her for mig, og samtidig forklarer, det ville ihvertfald være dejligt ;)

I første omganag vil jeg IKKE FORKLARE, men blot nøjes med at angive hvor fejlene er, så kan du efterfølgende blive mere bevidst om hvor du skal sætte ind med din opmærksomhed omkring fejl.

Ret de gennemstregede til det rigtige...

En la foto hay mucho colores, por ejemplo rojo, rosa, verde y naranja y mucho otros.
Hay muchas personas también. Creo que la foto representa a un partido de fútbol. Parece que hay es una especie de caos para el partido de fútbol. Arriba a la esquina izquierda , viene un hombre corriendo hacia la pista, y tambien hay un guardia de seguridad debajo de en el la esquina derecha.
Parece que esta en dirección a la pista, para solucionar el problema en la pista. Pienso que hay un conlicto, peroyo no sé qué. Parece también que hay algo tirado en el terreno de la pista. Es la naranja aldrededor de esquina a la izquierda. Se ve que es algo de humo. Creo que trata del humo en el centro de la foto. Me parece que la gente está tratando de llegar a la pista. Que puede ser el equipo que les gusta de haber ganado el partido. También hay un hombre vestido de rojo a la derecha del humo en el terreno de juego, pero él no sé qué hacer, pero parece que tiene un papel muy importante en la historia de la foto


På billedet er der mange farver, for eksempel er der rød, orange, lyserød, grøn og mange andre.
Der er også mange mennesker. Jeg tror det er en fodboldkamp. Det ligner at der er en slags kaos til kampen. Oppe i venstre hjørne kommer der en mand løbene ned mod banen, og der er også en sikkerhedsvagt nede i højre hjørne, det ser ud til at han er på vej ind på banen for at få styr på det der sker på banen. Jeg tror der er en konflikt, men jeg ved ikke hvad det er. Det ligner også at der er kastet noget ind på banen, man kan se at det er noget røg, jeg tror det kommer fra det røg der er i midten på billedet. Jeg synes at det ser ud til at folk prøver at komme ind på banen, det kan være at det hold de holder med har vundet kampen.
Der er også en mand med rødt tøj til højre for røgen på banen, men ham ved jeg ikke hvad laver, men det ser ud til at han har en stor rolle i billedets historie.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. december 2010 af jbmm (Slettet)

Bemærk:
bane = campo (fodboldbane), pista (løbebane/tennisbane/startbane/landingsbane)
Bemærk også at der er en del sætningsfejl i den danske tekst.

 


Svar #3
12. december 2010 af Majaliv (Slettet)

Hej igen og tusind tak for hjælpen

Jeg har prøvet igen, men kan ikke finde alle fejlene, jeg er rigtig dårlig til at sætte en sætning op, og jegkan godt se nu at der er fejl i de ting i har rettet, men kan ikke rette dem alle :S

Det er især 'esquina' jeg har svært ved, og så nogle af de andre, nu kan jeg ikke få de der rette strege frem igen :S så i kan se hvad jeg ikke har rettet, men håber i kan hjælpe igen :)

Håber i kan vise mig på rette vej ;)

En la foto hay muy colores, por ejemplo rojo, rosa, verde y naranja y muy otros.
Hay muchas personas también. Creo que la foto representa a un partido de fútbol. Parece que hay es una especie de caos en la el partido de fútbol. Arriba a la esquina izquierda , viene un hombre ejuctar hacia la pista, y tambien hay un guardia de seguridad debajo de en el la esquina derecha.
Parece que esta en dirección a la campo, para solucionar el problema en la campo. Pienso que hay un conflicto, pero yo no sé qué. También parece que hay algo tirado en el terreno de la campo.Es la humo naranja de esquina a la izquierda. Se ve que es algo de humo. Creo que es del humo en el centro de la foto. Me parece que la gente está tratando de llegar a la pista. Que puede ser el equipo que los gusta de haber ganado el partido. También hay un hombre vestido de rojo a la derecha del humo en el terreno de juego, pero él no sé qué hacer, pero parece que tiene un papel muy importante en la historia de la foto


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. december 2010 af jbmm (Slettet)

Her er mine rettelser, inden du laver endnu flere fejl.

En la foto hay muy muchos colores, por ejemplo rojo, rosa, verde y naranja y muy muchos otros.
Hay muchas personas también. Creo que la foto representa a un partido de fútbol. Parece que hay es una especie de caos en la el partido de fútbol. Arriba a en la esquina izquierda (en la esquina superior izquierda), viene un hombre ejuctar viene corriendo hacia la pista, y tambien hay un guardia de seguridad debajo de en el la esquina derecha.(en la esquina inferior derecha).
Parece que esta (está yendo) en dirección a la al campo, (IKKE komma her) para solucionar el problema en la el campo. Pienso que hay un conflicto, pero yo no sé qué (eller: no sé lo que es). También parece que hay algo tirado en el terreno de la del campo.Es la humo naranja de esquina a la izquierda. Se ve que es algo de humo. Creo que es del humo en el centro de la foto. Me parece que la gente está tratando de llegar a la pista. Que puede ser el equipo que los les gusta de haber habrá ganado el partido. También hay un hombre vestido de rojo a la derecha del humo en el terreno de juego, pero él no sé qué va a hacer, pero parece que tiene un papel muy importante en la historia de la foto

Se min tidligere kommentar ang. 'pista'

Duffy har også sat streger under 'esquina', men det mener jeg ikke er nødvendigt, da ordet er meget brugt på nettet om billeder.
esquina = udvendigt hjørne (ex: gadehjørne)
rincón = indvendigt hjørne (ex: krog)
ángulo = hjørne/krog (mere neutralt)

Duffy har rettet:
el equipo que les gusta de haber ganado el partido
Min version er:
el equipo (grundled) que les gusta habrá ganado el partido =
les gusta el equipo que ha/habrá ganado el partido


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. december 2010 af Duffy

En hurtig Google-søgning giver:

"rincón de la foto" 8.000.000 resultater

"esquina de la foto" 1.340.000 resultater


Svar #6
13. december 2010 af Majaliv (Slettet)

Tusind tak for hjælpen begge to, det er jeg virkelig taknemmelig for.

Jeg har meget bedre fat på det nu! :)


Skriv et svar til: Spansk hjælp :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.