Studér i udlandet

Visa til Australien?

04. januar 2011 af tanja-c (Slettet)

Hej alle og godt nytår. :)

Jeg har snart brugt hele min juleferie på at gennemskue de forskellige visa typer som man kan få, når man skal til Australien.. Men er forvirret, og kunne godt bruge lidt hjælp..

Menningen er at jeg skal være au pair i et års tid, men kan ikke rigtig gennemskue hvilket visa man skal bruge for det.

Der er det der kaldes for working holiday visa, som giver sig lov til at opholde sig i Australien i 12 måneder, men så står der noget med at man kun må arbejde 6 måneder, hvordan skal det forstås.. Og hvilket ville være mest oplagt for at være au pair, og have lov at være der i 12 måneder?

Håber der er en eller flere der har forstand på noget af dette. :)

På forhånd tak for hjælpen.

- Tanja.


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. januar 2011 af emilieface (Slettet)

 Hej Tanja

Jeg er lige nu i Australien som udvekslingsstudent, jeg må dog ikke arbejde hernede da jeg kun har et student visa. Men jeg ved hvis du bliver medlem af en organisation, mit foreslag vil være My Education, som er dansk og også har au pair. De vil give dig det rette visa, du kan selvfølgelig også prøve at ringe til det visa du havde fundet og spørger indtil det. Men jeg tror den letteste løsning vil nok være at blive medlem af en organisation. Jeg kan anbefale My Education, her er et link, så du kan læse lidt omkring det: http://myeducation.dk/default.asp?ID=149 

Kan så se at de kun sender til USA, men du får da i det mindste enn ide om det hele. Håber du finde ud af noget, og et fantastisk land du har valgt! :)


Skriv et svar til: Visa til Australien?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.