Engelsk

L.I.S.T

16. januar 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg skal fremlægge en tekst for min klasse, sammen med min gruppe. Vi har fordelt opgaverne.

L.I.S.T

L= Language

I= Image, (billedesprog)

S= Style

T= Tone 

Det jeg skal fremlægge om er billedesprog (image). Jeg skal prøve at finde billedesprog i teksten. 

Jeg vedhæfter to filer. Den første er selve teksten, som ikke skal læses igennem, men bare finde billedesprog i den. 
Den anden forklare, lidt om hvad man skal gøre.

Vh. 


Svar #1
16. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Teksten.


Skriv et svar til: L.I.S.T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.