Spansk

Hjælp til en spansk sætning

08. februar 2011 af nikkzbikkz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey sidder og laver noget spansk og kan ikk finde ud af den her sætning:

A ver si te enteras.  Så vidt jeg har forstået betyder enterar at finde ud af noget, men kan ikk rigtig finde helheden i sætningen

Det ville hjælpe rigtigt meget hvis der var en der gad at hjælpe.

Gracias :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. februar 2011 af jbmm (Slettet)

enterarse (refleksivt verbum) = blive klar over, få at vide, forstå,  m.fl.
a ver = infinitiv anvendt som imperativ ('lad os se')
Så din sætning betyder:
lad os se, om du kan finde ud af det / om du forstår det


Svar #2
08. februar 2011 af nikkzbikkz (Slettet)

 Mange tak!!!

Kunne vel ikke få dig til at kigge på : "...ni encuentran a su familia, pueden quedarse"

Førhen har jeg oversat, godt med mindre-årige er det anderledes, de sender dem til et krisecenter, og hvis ingen gør krav på dem i løbet af ni måneder... og så kommer den sætning. det sidste betyder "kan de blive" ikk?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. februar 2011 af munequita (Slettet)

med mindre-årige er det anderledes. De sender dem til et krisecenter, og hvis ingen gør krav på dem i løbet af ni måneder... (ni encuentran a su familia, pueden quedarse )..=og hvis man heller ikke finder deres familie, kan de blive.


Svar #4
08. februar 2011 af nikkzbikkz (Slettet)

 Muchas gracias!! så fik jeg den oversættelse overstået....


Skriv et svar til: Hjælp til en spansk sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.