Eksamensforberedelse

NATURFAGSEKSAMEN??

14. februar 2011 af Mo92 (Slettet)

Hej.

Til sommer skal jeg til naturfagseksame og vi har i klassen endnu ikke fået grundig forklaret til os hvorledes og hvordan eksamen den er, hvilket jeg allerede nu meget gerne vil vide. Håber derfor på at nogen herinde vil tage tid til at oplyse mig om denne eksame. Så vidt jeg har forstået så har man forinden fået tid til at lave en synopsis som man så tager med sig ind til eksamen og fremlaegger... har jeg helt misforstået!?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Jeg går ud fra at du refererer til eksamen i det naturvidenskabelige grundforløb??
Hvis det er dét så ja så har du lavet en synopsis. 
Du kommer ind og så skal du fremlægge om din synopsis og så får du nogle spg af dine lærerere. Jeg mener eksaminationen varer i 30 min. :) 


Svar #2
14. februar 2011 af Mo92 (Slettet)

Den naturvidenskabelige grundforloeb er så vidt jeg ved forbeholdt STX så nej det faktisk ikke det jeg mener. På HF er naturfagenes (kemi, biologi, geografi) eksaminationer samlet under ét, det såkaldte naturfagseksamen og det er den som jeg gerne vil hoere lidt naermer om.



 


 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. februar 2011 af allan_sim

#0.

I er første årgang på den nye bekendtgørelse, så du finder næppe nogle, der har været oppe i den eksamensform. Du kan se lidt om kravene i vejledningen til læreplanen, afsnit 4. Den finder du her: www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF10/Vejledninger%20til%20laereplaner/Hf/100629_vejl_nf_hf.ashx


Svar #4
14. februar 2011 af Mo92 (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: NATURFAGSEKSAMEN??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.