Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Proteiner i mælk

01. marts 2011 af condien1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Spørgsmålet lyder:

Beregn protein- indholdet i skummetmælk i enheden g protein pr. 100 g skummetmælk og sammenlign med varedeklarationen

Er der nogen, der kan hjælpe mig, og som kan fortælle mig hvad man skal?

Jeg har målt at 1 L skummetmælk= 983,6 g


Svar #1
01. marts 2011 af condien1993 (Slettet)

 btw. Der står på varedeklarationen at der er 

3,5 g proteiner pr. 100 g 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2011 af holgersh (Slettet)

Hej Kat,

Så ved du også at der er der så meget protein per gram mælk:

 

3,5 / 100 = 0,035

Derefter kan du gange det med antallet af gram

 

0,035 * 983,6 = 34,426 gram protein

 

Ca lige så meget som 1,5 skefuld proteinpulver.

 

Håber det kan hjælpe


Skriv et svar til: Proteiner i mælk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.