<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt">Jeg skal gør kort rede for karakteristiske stiltræk
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt">har lidt brug for hjælp, Jeg kan se at han bruger meget patos og spiller meget med følserne, hvor han røre sindsbevægelsen. så bruger han morderne sprog.
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt">men har brug for hjælp
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt">
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Brothers and sisters, hey</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Listen if you're missin' y'all</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Swingin' while I'm singin'</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Givin' whatcha gettin'</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Knowin' what I know</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">While the Black bands sweatin'</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">And the rhythm rhymes rollin'</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Got to give us what we want</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Gotta give us what we need</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Our freedom of speech is freedom or death</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">We got to fight the powers that be</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Lemme hear you say</o:p>
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom:.0001pt;line-height:
normal;tab-stops:45.8pt 91.6pt 137.4pt 183.2pt 229.0pt 274.8pt 320.6pt 366.4pt 412.2pt 458.0pt 503.8pt 549.6pt 595.4pt 641.2pt 687.0pt 732.8pt"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
"Times New Roman";mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:DA">Fight the power</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">It's a start, a work of art</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">To revolutionize make a change nothin's strange</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">People, people we are the same</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">No we're not the same</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">Cause we don't know the game</o:p>
Cause I'm Black and I'm proud</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">I'm ready and hyped plus I'm amped</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US">Most of my heroes don't appear on no stamps</o:p>
<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"> </o:p>
<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"> </o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
mso-ansi-language:EN-US"></o:p>