Engelsk

that og which

22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

heeyy

Hvornår var det man brugte that og which ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2011 af matthie (Slettet)

Who= personer 

Which = ting, dyr og begreber

That= bruges om begge


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

Jeg ville personligt ikke bruge that om en person. Man bruger normalt who om en person.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2011 af matthie (Slettet)

 eks. med That =  that man is my uncle :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

Ja okay, i den sammenhæng kan jeg godt se det. Men der bruger man ikke 'that' til en måde at sige 'som eller der' om en person :-D


Svar #5
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

så er det which jeg skal bruge da jeg bruger ordet faun og det er et dyr ..

tusind tak ;)


Svar #6
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Hvad med fx hvis man skal sige: eventyret om Narnia. Er det så: The fairy tale of Narnia eller The fairy tale about Narnia ?? 
 


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

Okay, selvom man faktisk kan kalde en faun et halvt menneske og halvt dyr.. haha :-D


Svar #8
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

hahah , er det så that ?


Brugbart svar (1)

Svar #9
22. marts 2011 af matthie (Slettet)

 The fairy tale of Narnia :)


Brugbart svar (1)

Svar #10
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

der ville jeg bruge the fairy tale of Narnia :-)


Svar #11
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

taakk


Brugbart svar (1)

Svar #12
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

I Narnia er faunen jo faktisk en person når han er i stand til at kommunikere med mennesker.. så ville faktisk sige who om den..


Svar #13
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Når man siger: midt i en snedækket skov: in the middle of a snowy forest eller in the middle in a snow cover forest? Er det ikke den første? eller noget helt tredje ?


Svar #14
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Så tager jeg who ;)


Brugbart svar (1)

Svar #15
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

in the middle of a snow-covered forest :-)


Svar #16
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Tusind tak .


Svar #17
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

har jeg haft: I have had eller I have got ?


Brugbart svar (1)

Svar #18
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

you're welcome ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #19
22. marts 2011 af 061193lmm (Slettet)

du må lige skrive noget mere på den sætning for at jeg kan hjælpe


Svar #20
22. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Lige siden jeg var 16 år, har jeg haft et billede i min fantasi af en faun


Forrige 1 2 Næste

Der er 32 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.