Spansk

Spansk adjektivers placering og "når"

01. april 2011 af HJKjaer1994 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej dig som jeg håber kan hjælpe mig ^^

Jeg sidder lige og er blevet færdig med spansk stil, men nu er der to steder jeg er kommet i tvivl om..

Jeg har sætningen:

"Margarita es une chica pelo(pela?) largo (larga?) y liso (liso?) con los ojos verdes y opina que está demasiado gorda" Jeg vil gerne skrive "margarite er en mørk langhåret pige med grønne øjne og hun synes at hun er for fed" Jeg er slet ikke sikker på noget i sætningen.

Jeg er også i tvivl om en anden sætning:

"Cuando está con los amigos ven una película o escuchan música". Jeg er i tvivl om "når" 

Håber på hjælp hurtigst muligt!! ^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2011 af munequita (Slettet)

Margarita es una chica con el pelo largo y moreno, los ojos azules y piensa que es/está demasiado gorda

chica = hunkøn dvs UNA
largo y moreno( lægger sig op a ordet pelo dvs hankøn))
liso = glat ( hår)
mørkhåret = moreno (una chica morena MEN con pelo moreno)
synes noget = pensar algo

es = hun synes altid hu er tyk... det er en egenskab ved hende ifølge hende.
está = hun har måske taget på for tiden og nu mener nu hun at hun er tyk... det er en slags tilstand.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2011 af munequita (Slettet)

"Cuando está con los amigos ven una película o escuchan música". Jeg er i tvivl om "når"

synes det lyder fint med cuando.  Kan ikke umiddelbart se hvad man ellers skulle sige.


Skriv et svar til: Spansk adjektivers placering og "når"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.