Studievalg og videregående studie

Bonus på 1,08?

01. april 2014 af Sinimini (Slettet)

Hej

Inde på ug kan man finde adgangskvotienterne til de enkelte uddannelser. Mit spørgsmål er, om dette gennemsnit kun er inkls. de 1,03 (hvis man nu har 5 A-fag), eller om det også er inkls. 1,08?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2014 af Hebi

Adgangskvotienten er inklusiv alle bonusser, som de pågældende ansøgere havde, da de søgte ind.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2014 af Savior123 (Slettet)

#0

Hej

Inde på ug kan man finde adgangskvotienterne til de enkelte uddannelser. Mit spørgsmål er, om dette gennemsnit kun er inkls. de 1,03 (hvis man nu har 5 A-fag), eller om det også er inkls. 1,08?

Det er inklusivt alle bonuser. 

-5 a-fag= 1.03

-6 a-fag = 1.06

-Søger du ind inden 2 år= 1.08    


Skriv et svar til: Bonus på 1,08?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.