Kemi

pH

01. april 2014 af diine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej ..

Kan en venlig sjæl hjælpe mig med denne opgave:

Beregn (H3O+) når pH er

3,5 , 7,4 og 10,8 ?

Kan ikke huske hvordan man gør gerne med mellem regning :)

Så kan jeg bedre se og finde ud af det forhåbelig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2014 af mathon

                           \small \left [ H_3O^+ \right ] =10^{-pH}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2014 af mathon


Svar #3
01. april 2014 af diine (Slettet)

Tak det havde jeg ikk se :)


Svar #4
01. april 2014 af diine (Slettet)

Men min lommeregner siger error ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2014 af mathon

                      \small \small 10^{-3,5}= 3,16\cdot 10^{-4}

                      \small 10^{-7,4}= 3,98\cdot 10^{-8}

                      \small 10^{-10,8}= 1,58\cdot 10^{-11}


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.