Kemi

Beregn eddikesyrens koncentration i den titrerede opløsning.

20. april kl. 18:51 af melisap1 - Niveau: C-niveau

Hey jeg er igang med en kemi rapport og aner simpelthen ikke hvordan jeg skal begrene følgende: 

Beregn eddikesyrens koncentration i den titrerede opløsning. 

Beregn eddikesyrekoncentrationen i den oprindelige eddike, ved at bruge fortyndingsfaktoren. 

Er der nogen som kan hjælpe??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april kl. 08:18 af mathon

Eddikesyrens koncentration i den titrerede opløsning er lig med 0.

(titreringen går jo ud på at fjerne/omdanne al eddikesyren)

Eddikesyrekoncentrationen af den oprindelige eddike
beregnes af
molligningen:
                               \small \begin{array}{llllll} V_{CH_3COOH}\cdot c_{CH_3COOH}=V_{NaOH}\cdot c_{NaOH}\\\\\\ c_{CH_3COOH}=\frac{V_{NaOH}}{V_{CH_3COOH}}\cdot c_{NaOH} \end{}
                    


Svar #2
21. april kl. 11:23 af melisap1

tak for svar!:) 

er der dog en formel på et beregne at eddikesyrens koncentration i den titrerede opløsning er lig med 0, eller er det bare sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj kl. 10:11 af mathon

I ækvivalenspunktet er al syren netop opbrugt, hvorved dens molaritet er faldet til 0.


Skriv et svar til: Beregn eddikesyrens koncentration i den titrerede opløsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.