Kemi

Hvad er navnet på dette?

21. april 2025 af clemm - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg har 4 moleykyler i organisk kemi, som jeg skal navngive, men har absolut ingen ide, hvad de hedder. Sidder der nogle kloge hoveder, som kan hjælpe med at navngive disse? Det er i organisk kemi


Svar #1
21. april 2025 af clemm

Sender lige billede af de andre molekyler i kommentaren


Svar #2
21. april 2025 af clemm

det her er det sidste


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2025 af mathon

                                       \large \begin{array}{lllllll} 5-\textup{amino-pentansyre} \end{}


Svar #4
22. april 2025 af clemm

Tusind tak, Mathon! Har lige vedhæftet billede af 2 mere, kan du navnene på dem også? På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2025 af mathon

                        \Large \begin{array}{llllll} \textup{ethylbutanoat = butansyreethylester} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2025 af mathon

                                            \Large \begin{array}{lllllll} \textup{3-penten-2-ol} \end{}

\Large \begin{array}{lllllll} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2025 af mathon

Rettelse af #6:
                                          \Large \begin{array}{lllllll} \textup{3-methyl-3-penten-2-ol} \end{}


Skriv et svar til: Hvad er navnet på dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.