Kemi

Lægemiddelregning

23. april kl. 20:57 af maria2016

Hej håber der er nogle som kan hjælpe med en forklaring på hvordan man regner denne medicin ud:) 

Et barn skal have meropenem i.v. Styrken på stamopløsningen er 50 mg/ml. Hvis 1 ml stamopløsning skal fortyndes med 4 ml isotonisk NaCl, hvor meget skal 9 ml stamopløsning fortyndes med, for at få samme styrke? Udregn først S2 for opløsning, der fortyndes med 4 ml. Denne styrke er også S2 for opløsning, hvor man anvender 9 ml. stamopløsning. ml


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april kl. 21:50 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Blandingsforhold}:S2=\frac{1}{4} &= \frac{9}{x} \end{align*}

PS. Du har valgt en upassende kategori.


Skriv et svar til: Lægemiddelregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.