Engelsk

Hjælp til 3 ord

03. april 2014 af plamesaen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude jeg har fundet denne graf om kartoffelpesten i Irland, men kan ikke forstå hvad disse tre ord betyder:

dropsy

marasmus

starvation


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2014 af policemanmem

dropsy = oedema -> væskeansamling, ødem

marasmus -> stærk afkræftelse, hentæring

starvation = udsultning, sulttilstand, sultedød


Svar #2
03. april 2014 af plamesaen (Slettet)

Mange tak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2014 af Stygotius (Slettet)

dropsy = på ældre dansk:  "vattersot"  (vatter = vand)


Skriv et svar til: Hjælp til 3 ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.