Samfundsfag

Argumentér imod...

29. januar 2015 af skole3456 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen,

Jeg har fået til opgave at mod argumentere denne tekst med en socialistisk synsvinkel. Teksten er fra liberal alliance og derfor med en liberalistisk synsvinkel på samfundet.

Håber i kan hjælpe mig lidt i gang :)

"Der var engang, hvor den enkelte dansker havde retten til at bestemme over sit eget liv. Sådan er det ikke længere. Med et bombardement af tåbelige regler og forbud har politikerne nemlig skabt et Big Mother-samfund, hvor misforstået omsorg fratager danskerne retten til selvbestemmelse.

Hver gang et problem ser dagens lys, står politikerne i kø for at komme med et forbud. Der er nemlig skabt en kultur i dansk politik, hvor man vil lovgive sig ud af alle problemer. En kultur som først og fremmest udspringer af, at politikerne fuldstændig har mistet troen på, at den enkelte er i stand til at tage vare på sit eget liv. Selv når det kommer til moral, forsøger politikerne at højne denne med lov og ret. Denne kultur vil Liberal Alliance gøre op med. Vi har ikke brug for Big Mother til at belære os om, hvordan vi skal leve vores liv - det ved vi nemlig bedst selv."

På forhånd tak..


Skriv et svar til: Argumentér imod...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.