Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Unfair SRP karakter

18. februar 2015 af SRPhadermig (Slettet)


Karakteren ligger i den lave ende (02) og jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor? 

 

Vedhæftet fil: SRP YO.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2015 af DånderBall (Slettet)

Der ses et tydeligt tema gennem hele dit studieretningsprojekt, du er alt for afhængig af dit referencemateriale. Du distancerer dig ikke som forfatter af teksten fra opgaven, hvilket får den til at fremstå ensformig og især ikke individuel.

Jeg ved ikke om jeg ærligt talt kunne give den meget højere end 02.


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2015 af UG124 (Slettet)

Romertal

Husk at 4 = IV

og at 9 = IX


Svar #3
18. februar 2015 af SRPhadermig (Slettet)

#2

Romertal

Husk at 4 = IV

og at 9 = IX

Hej min ven @UG124

Romertallene har jeg styr på, det er ikke alle bilag jeg har med hehe! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2015 af OnceUponATime (Slettet)

Jeg kan altså desværre kun se få grunde for at du ikke skal få 12. Nu har jeg selvf. ikke læst hele den 47 siders lange SRP. Men det skræmmer mig, at du fik 02, for en faktisk velformuleret opgave (ihvertfald de første ca. 3 sider jeg læste)

Jeg synes, at din indholdsfortegnelse er vildt svær at finde rundt i, hvad angår en redegørelse, analyse og vurdering.

Jeg synes, at du mangler en del kildehenvisninger i redegørelsen, men jeg kan ikke se, at det skulle resultere i et 02?.

Jeg synes, at du skal tage dig en snak med din lærer!


Skriv et svar til: Unfair SRP karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.