Spansk

spansk sætning oversættelse?

02. oktober 2016 af Skor1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen, skal oversætte følgende sætning: 

Lola Lago har ondt i kindtanden, men hun vil ikke gå til tandlæge

Har skrevet følgende:

A Lola Lago le duele una muela, pero ella no quierer va a ir al dentista


Sad og tænkte på om quierer skulle ind i infinitiv, eller om det skal bøjes efter person, eller om det generelt slet ikke skal være der??

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2016 af jbmm (Slettet)

A Lola Lago le duele una muela, pero ella no quierer va a ir al dentista

'hun vil ikke gå til ... ' = hun ønsker ikke at gå til
Der udtrykkes en vilje/ønske = querer + infinitiv (her: no querer ir (='ønske at gå' (og 'querer' skal jo bøjes i person og tal)).
til = a
'ella' er overflødigt, da verbets endelse jo fortæller hvilken person det drejer sig om, her: Lola Lago


Skriv et svar til: spansk sætning oversættelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.