Afsætning

Afsætnings / variabel / total

12. oktober 2016 af Lauramattesen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en opgave der lyder på at vise sammenhængen mellem afsætning, variable omkostninger og totale omkostninger i samme diagram.

Jeg har at de variable omkostninger er 40.
De faste omkostninger er 100
Salget af produktet lå på 2000 stk om året for 200kr stk.
Hvordan skal jeg lave det
Jeg ved at funktionen for de variable omkostninger er f(x)=40x
Hvor de faste så er f(x)=100 og de totale derfor er g(x)=40x+100


Skriv et svar til: Afsætnings / variabel / total

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.