Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP for lang?

14. december 2016 af ulu123 (Slettet)

Hej alle.

Jeg er ved at afkorte min SRP, da den er for lang.. Jeg sidder tilbage med 1,2 normalsider for meget, og føler virkelig ikke jeg kan korte mere ned. Vil det trække ned at opgaven kommer til at fylde 1,2 normalsider for meget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2016 af bedl92 (Slettet)

du skal tænke du denne måde:

1 side= 2400 anslag

15 sider(mindst) = 36.000 anslag

20 sider(maks)= 48.000 anslag.

Har mere end 48.000 anslag??


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2016 af bedl92 (Slettet)

hvis du har mere end 48.000 anslag så tror jeg, det vil trække ned.


Svar #3
14. december 2016 af ulu123 (Slettet)

Ja har nemlig 50.931 anslag

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2016 af bedl92 (Slettet)

er det hele din opgave??

eller 

indledningen, din redegørelse, analyse, disusion og konklusion.


Svar #5
14. december 2016 af ulu123 (Slettet)

Det er ikke den hele nej, kun indledning, redegørelse osv.

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2016 af bedl92 (Slettet)

så har du ikke for meget, det er kun indledningen.... osv der tæller.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2016 af navneterperry (Slettet)

Ja, det er fra første ord i indledningen til sidste ord i konklusionen der tæller med i anslagene! (alle dem der er markeret med fed nedenunder)

Evt. forside
Abstract
Indledning
Redegørelse
Analyse
Diskussion
Konklusion

Litteraturliste
Evt. bilag


Skriv et svar til: SRP for lang?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.