Spansk

Oversættelse af sætninger med "blev + verbum" til spansk

09. februar 2017 af helecho (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og skal oversætte en tekst fra dansk til spansk og nu er jeg stødt på den samme slags sætning mange gange og har alle gangene været lidt i tvivl om hvordan jeg skulle oversætte det.

Det drejer sig om følgende:

"Det blev kaldt ..." 

"Tangoen blev forbudt i ..."

"Peron blev meget populær hos..."

"Argentina blev befolket af ..."

Så egentlig ved jeg ikke helt hvad jeg skal stille op med de der blev + verbum sammensætninger? 

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2017 af jbmm (Slettet)

Her er nogle af de vigtigste:

'blive' ved verber (passiv) = ser + participium (bøjes i køn og tal)
ex: la casa es vendida = huset bliver solgt - el coche fue vendido = bilen blev solgt

'blive' ved adjektiver = hacerse/ponerse + adjektiv (se hizo rico = han blev rig)


Skriv et svar til: Oversættelse af sætninger med "blev + verbum" til spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.