Eksamensforberedelse

HJÆLP TIL NATURFAG EKSAMEN!!

09. april 2018 af jasmina9011 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle!

Jeg har trukket emnet, 'vand og levevilkår', til min tværfaglig naturfag -mundtlige eksamen. Nogle, der kan anbefale nogle bøger eller kilder under emnet, eller har lavet noget lignende som I kan vedhæfte for inspiration? Derudover, hvis nogen har eventuelle ideer, da vi ellers har tænkt på saltvandsforurening og drikkevand for fremtidige generationer. 

Tusind tak på forhånd! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2018 af mathon

                                                        \small \textbf{KORT OM VAND}

Vand kan enten være flydende (= vand), fast (= is) eller usynlig gas (= vanddamp). Vand fryser til is, når temperaturen er 0 grader C eller koldere. Vand består af brint og ilt, som er to luftarter.

Alle dyr og planter har brug for vand - Det er det vigtigste stof i verden. Det findes f.eks. som salt-vand i  havet og som fersk-vand i  søer og åer. Det findes også i alle dyr og planter. Næsten 3/4 af vores krop er vand. Hvis et menneske vejer 80 kg, er ca. 56 kg vand.


Svar #2
09. april 2018 af jasmina9011 (Slettet)

Tak for svar :))


Skriv et svar til: HJÆLP TIL NATURFAG EKSAMEN!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.