Engelsk

Fremtid på engelsk...?

04. oktober 2018 af Palle130695 - Niveau: 10. klasse
Hej
Nogen der kan hjælpe mig med, hvornår og hvordan man danner sætninger i fremtid på engelsk med følgende ord:

Getting
Become
Going to
Will get
Will


Eksempel: “you will/are going to/getting/become/get wet, if you go outside now in the rain.”

Jeg tænker, at alle muligheder ligger tæt op ad hinanden. Men er itvivl, hvordan de bruges og hvilke regler der gælder?



På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af Stygotius (Slettet)

Den første og den sidste af de muligheder  du nævner er vel ikke brugelige. 

going to  =  vil det vise sig at du vil blive våd  

become  = neutral fremtid

get  =  passiv, = "was" -af noget (overraskende) som man ikke selv er årsag til (cf. she got killed in the                         accident - he got caught in the thorny branches - she got buried under the falling debris) 


Svar #2
05. oktober 2018 af Palle130695

Min eget bud på den mest korrekte sætning er:

“You will get wet, if you go outside now in the rain”

Hvordan vil du lave den ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2018 af Stygotius (Slettet)

Det er en helt udmærket løsning.


Skriv et svar til: Fremtid på engelsk...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.