Geografi

strålingsbalance

29. oktober 2018 af Rasko90 - Niveau: C-niveau

Hejsa alle sammen

Jeg er ved at prøve at få styr på strålingsbalancen, albedo osv. Er der nogle der har en ide til hvad strålingsbalance hedder på Engelsk, jeg kan ikke finde meget information om det på Youtube, eller andre medier hvor jeg kunne få et bedre overblik over det. 

Jeg skal op til December, og vil gerne være forberedt, og jeg er virkeligt på bar bund. Hvis der er nogle som kender nogle gode links, sider eller ting som jeg evt kan søge på vil jeg tage i mod det med kyshånd!

På forhånd tak.

Rasmus


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2018 af Lillon (Slettet)

Med "strålingsbalance" finder jeg en masse informationer og billeder....?

På engelsk: earth's energy budget

drivhuseffekt = greenhouse effect; global opvarmning = global warming; klimaændringer = climate change


Svar #2
29. oktober 2018 af Rasko90

Tusind tak.

Jeg kan også sagtens finde nogle billeder, og har også vores Geografi bog, men af en eller anden grund lære jeg bedst via noget visuelt, jeg har brugt meget Crash Course på Youtube til Biologi osv, så jeg ville se om jeg kunne finde noget tilsvarende :)

Tak for din oversættelse.


Skriv et svar til: strålingsbalance

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.