Andre fag

aa

21. marts 2019 af soso1111 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

om en funktion f får vi den oplysning at

[\int_{-1}^{6}f(x)dx=-10 og \int_{-2}^{10}f(x)dx=1]

beregn  [\int_{6}^{10}f(x)dx]

er det indskudssætningen man skal bruge der eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2019 af oppenede

\int_{-1}^{6}f(x)dx=-10\quad\text{og}\quad \int_{-2}^{10}f(x)dx=1

Beregn \int_{6}^{10}f(x)dx

Der er kun et svar til den opgave, og det er at det ikke kan lade sig gøre.

Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1886717#1886730


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2019 af mathon

Men når opgaven skrives rigttigt:

\int_{-2}^{6}f(x)dx=-10\quad\text{og}\quad \int_{-2}^{10}f(x)dx=1

Beregn \int_{6}^{10}f(x)dx

se
 


Svar #3
21. marts 2019 af soso1111 (Slettet)

#1 og #2 jeg prøvede at stille dette spørgesmål for at se om billederne dukkede op, undskyld forviringen. Men ja mathon der skal stå -2, ved begge. Har du nogen idée om hvordan jeg løser den, mange tak på forhånden


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2019 af oppenede

#3 Se linket i #1


Skriv et svar til: aa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.