Eksamensforberedelse

Procent for karakter

12. juni 2019 af smolovJr - Niveau: B-niveau
Hej SP

Jeg har lige været til to skriftlige eksamener.
Er der nogen der kan opstille procent svarende til karakter.
Hvis jeg skal have 10, hvor mange procent skal jeg så have.

På forhånd tak ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2019 af Moderatoren

Procent af hvad? Hvad mener du?


Svar #2
12. juni 2019 af smolovJr

Hver karakter er givet ved, at man skal have x-antal% for.

95-100% = 12
78-94% = 10
59-77% = 7
47-58% = 4
34-46% = 02
21-33% = 00
0-20% = -03

Det kunne eksempelvis se sådan ud, men nogen der kender de præcise Procent.?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2019 af Moderatoren

Det kommer an på hviken eksamen, som du har været til – og om der er udgivet sådan en skala til eksamen. 


Svar #4
12. juni 2019 af smolovJr

Det er adgangskursus. Matematik samt Fysik begge på B-Niveau.
Der er givet en skala, men kan ikke huske den :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2020 af Holmermaui

Hej alle.

Jeg skal have min standpunktskarakter i næste uge. Jeg vil gerne prøve at regner mine procenter om til de karakterer som jeg har fået for det. 

MIt spørgsmål er om fysik/ Kemi fra procent til karakter.

Hvad er skalaen for procent til karakter?

Mvh Holm


Skriv et svar til: Procent for karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.