Andre fag

matematik formler og ligninger

13. marts 2020 af ukendt12aa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej studieportalen jeg hedder zaineb og er 12 år som går i 6 klasse og vil have hjælp inden på mandag til hvad er v i ligningen eller formlen V=højde  gange bredde gange længde 


Svar #1
13. marts 2020 af ukendt12aa (Slettet)

håber i svarer og at det kommer meget til hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af ringstedLC

\begin{align*} V=\text{\textbf{V}olume} &= h\cdot b\cdot l=R=\text{\textbf{R}umfang} \end{align*}

Juster din profil til Folkeskole (7. kl.) og vælg et andet niveau næste gang.


Skriv et svar til: matematik formler og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.