IT

Hjælp til Excel

21. marts 2021 af hjælpmigplsfuck - Niveau: C-niveau

For at bestemme koncentrationen af de ukendte prøver skal du bruge linjens ligning y=ax+b, hvor x vil svare til Log( C ) -> logaritmen til koncentrationen.
Dernæst skal du isolere C. hvis t=Log( C ) så er C = 10^t.

Hvordan gør jeg det i Excel, altså hvad skal jeg skrive for at få Excel til at regne koncentrationen ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2021 af Eksperimentalfysikeren

Du skriver ikke, hvilke data, du har. Kan det passe, at du har en tabel med sammenhørnde værdier af C og t?

Er der andre oplysninger?

PS: Jeg ser nu, at dit spørgsmål er fra marts. Er det stadig relevant


Skriv et svar til: Hjælp til Excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.