Dansk

Hjælp

01. december 2022 af Helena55 - Niveau: 8. klasse
Er der nogle der kan hjælpe med den e opgave?


Opgaven går ud på

Skriveøvelse 1: Kantinen
Forestil dig, at din skole lukker kantinen.
Skriv et indlæg på skolens blog, hvor du argumenterer imod den beslutning.
Du skal skrive et synspunkt, et argument og to begrundelser.
Blogindlægget skal være på 100-150 ord
Du skal anvende minimum to ordsprog i teksten.Jeg har skrevet ind til videre

Jeg køber ikke særlig meget mad i skolens kantine, men jeg har smagt deres pizza, tacos og muffin som er blandt andet mine favoritter. Jeg elsker seriøst deres pizza, den smager så godt, jeg kunne aldrig blive træt af dem og prisen er også godt. Men skoleledelsen vil nu lukke kantinen


Er der nogle der kan skrive videre please

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2022 af MentorMath

.. Som elev på skolen står jeg undrende overfor beslutningen om, at man fra ledelsens side har besluttet at lukke kantinen. Vi er rigtig mange elever på tværs af både klasser og årgange, der i høj grad har værdsat kantinen, hvorfor jeg, som en hel del andre elever på skolen ser det ejendommeligt at kantinen uden videre skal lukke. Jeg er udemærket klar over, at der er flere af skolens elever der har talt om, at kantinens priser på det seneste er blevet ret pebrede, men jeg stiller mig stadigvæk uforstående overfor beslutningen, da vi elever på trods af prisstigningerne i kantinen alligevel så den som det bedste alternativ. Vi er mange elever, der på nuværende tidspunkt ikke ser de store alternativer til kantinen, idet det ikke er muligt at købe hverken mad eller drikke andre steder fra, i de pauser vi har.

Ydermere er vi flere elever, der forbinder skoleledelsens valg med en vis indignation over, at der ikke i højere grad er blevet lyttet mere til eleverne inden beslutningen blev taget, samt er kritiske overfor skoleledelsens valg eftersom kantinen i den grad havde rigtig mange tilfredse kunder.

Ligeledes er jeg som elev bekymret for de negative implikationer kantinelukkelsen kan have, i form af nedsat koncentration fra de elever, der ikke hjemmefra har en madpakke med, og som ikke længere vil have muligheden for at købe mad fra skolens kantine..

Overstående er eksempler på hvad blogindlægget kan indeholde.

PS. Idet du i opgaven skal argumentère imod beslutningen, kan det måske være en god ide at overveje, hvorvidt du bør undlade at starte med at skrive, at du ikke selv køber særligt meget mad fra kantinen.. :)


Svar #2
01. december 2022 af Helena55

Tak for gode råd så ændrer jeg på det:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2022 af MentorMath

Du må ikke tage det som et facit, for det kan også sagtens være, at det stadig er en god ide, men hvis det var mig, ville jeg nok ikke starte med det. Så det kan godt være at der måske er andre, som vil argumentère for noget andet :)) Med det ikke sagt, at jeg ikke ville tage det med, men nok bare rykke det lidt ned, så det ikke står som det allerførste.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2022 af Stygotius

ad #0

Det er ikke meningen med Studieportalen af du skal få andre til at skrive dine opgaver for dig. Det hedder snyd.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.