Kemi

ntrifluorid - en potent drivhusgas i elektronikindustrien

28. april 2023 af Mikkeline123 - Niveau: A-niveau

Hej. Nogen der kan hjælpe med opgave d)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2023 af M2023


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2023 af Heptan

Beregn partialtrykket af 2,00 L 0,0500 mol nitrogentrifluorid og indsæt i ligning:

11,3\ \textup{bar}^2=\frac{x\cdot (3x)^3}{ (p(NF_3(g))_{start}-2x)^2}

Løs for x, hvor

x = p(N2)

p(F2) = 3x


Svar #3
28. april 2023 af Mikkeline123

Hvilken formel er det du benytter i ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2023 af Heptan

Ligevægtsloven


Skriv et svar til: ntrifluorid - en potent drivhusgas i elektronikindustrien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.