Studievalg og videregående studie

Erhvervsøkonomi KU

05. august kl. 13:38 af Sommeredelguf

Hej alle.

Jeg sidder med et spørgsmål som jeg simpelthen ikke kan svare på.

Er der en venlig sjæl som gider at kigge på det?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august kl. 13:28 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august kl. 13:28 af ringstedLC

Man kunne sige:

\begin{align*} \textbf{E}\textup{genkapital} &= \textbf{A}\textup{ktiver}-\textbf{G}\textup{\ae ld} \\ A &= E+G \\ \textup{Gearing}=5 &= \frac{A}{E}=\frac{E+G}{E} \\ 5 &= \frac{E\cdot \bigl(1+\frac{G}{E}\bigr)}{E} \\ \textup{G\ae ld-Egenkap.}=\tfrac{G}{E} &= ... \end{}


Skriv et svar til: Erhvervsøkonomi KU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.