Andre fag

Karakter

22. januar 2014 af Anonym147 (Slettet)

Please hjælp... 
Jeg går i 9klasse, og nu er det sådan at mit karakter blad, står kun af rene 4 taller. Hvad faen, skal jeg gøre for at forbedre det? Uanset hvor meget jeg prøver i stile, teste osv. Får jeg altid kun 4med pil op, eller 7 men for det meste bare 4.... Mit snit ligger ca. på en 3,8 eller sådan noget. Hvad skal jeg gør for at forbedre mine karakter? og ja, jeg tager en 10 klasse.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2014 af marc4966

Hvor aktiv du er i klassen tæller rigtig meget, fx. for et års tid siden sagde jeg intet i klassen, fik mange 4 taller, og nogle 7 taller. Jeg fik at vide af min UU vejleder at jeg skulle være mere aktiv i timerne og give den fuld smadder. Det gjorde jeg så, og mit sidste standpunkt bestod af tre eller fire 10 taller, resten 7. 

Angående stile skal du begynde lige når du får den for, rette den igennem dage før deadline, og evt. få nogen fra familien til at rette den igennem for fejl. 

Well du har det sidste standpunkt, inden du skal søge ind i 10. så held og lykke :)!


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2014 af Spiderman123 (Slettet)

Evt. prøv at kontakte en af dine lærer, bla. Dansk læren for at snakke med vedkommende om hvorfor du ligger på den karakter som du gør. Læren har sommetider nogle rimelig gode kritiske øjne, som man som elev ikke kan gennemskue.
Stor ros for at du kæmper til forbedring:)

God vind

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2014 af nz5

10. klasse ville være et rigtig godt valg, men jeg vil anbefale dig, at prioritere tiden bedre.
Måske skulle du læse i nogle bøger? Jeg tænker mht. dine stile. Og ja, du skal være mere aktiv i timerne så din tilstedeværelse i klassen giver mening.
Tænk sådan, at nu når du alligevel tager hele vejen til skole - kan du gøre dig selv den tjeneste - at få point mens du er der. Sig mindst 2-3 ting i hver time! Det kræver slet ikke mere - og vigtigst af alt; tro på dig selv. Hvis du har viljestyrke så skal du nok nå dit mål! 


Skriv et svar til: Karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.