Matematik

sidste opgave

03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)
De to trekanter er ligedannede bestem lKLl --- Hvordan bestemmer jeg KL? Jeg ved godt det er med "Phytagoras", men hvordan gøre jeg det???

http://peecee.dk/upload/view/95152

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Find skalafaktoren og brug denne til at beregne |JL|. Herefter benytter du cosinusrelationen til at bestemme |KL|.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2008 af mathon

|HI| = sqrt[4^2+8^2-2*4*8*cos(60°)]= sqrt[16+64-2*4*8*(1/2)] = sqrt(48)

|KL| = 1,5*sqrt(48) = 10,3923,

da det lineære forhold er (6/4) = 3/2 eller 1:1,5

Svar #3
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

jeg har ikke lært om cos, så jeg ved ikke hvad det er :(

Svar #4
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)


Hvis min lærer spørger hvorfor jeg har brugt cos, hvad siger jeg så. Jeg ved intet om det.

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Den kan ikke regnes ellers.

Skriv et svar til: sidste opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.