Matematik

Årlige procentvise vækst?

05. september 2009 af theseines (Slettet)

f(x)=1,13501•17,5979x

Benyt modellen til at bestemme den årlige procentvise vækst?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2009 af mathon

er den skrevet rigtigt?

den skal vel ikke være

f(x) = 17,5979*1,13501x      fordi a og b på TI-89 er omvendt af dansk standard ?


Svar #2
05. september 2009 af theseines (Slettet)

Hov. Jo, du har ret !


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2009 af mathon

vækstfaktor: a

vækstprocent: (a-1)*100% = 0,13501*100% = 13,501%


Skriv et svar til: Årlige procentvise vækst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.