Matematik

FSA 2003 opg 5 Fanklubben hjælp!

03. marts 2010 af John1234567 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey

Spørgsmål:

Beregn væksten i procent for "Medlemstal i alt" fra 2001 til 2002

                                   2001         2003

Medlemstal i alt     7783        9819

Hvad er væksten i procent? og hvordan regnes det?

// John


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af Esponta (Slettet)

Find først forskellen mellem det originale tal og det nye tal. 

I dette tilfælde altså det originale tal (7783) og det nye tal (9819) - 9819-7783=xxx (den må du lige regne ;))

Derefter divider forskellen med det originale tal, altså 7783 - xxx/7783=yyy

Gang yyy med 100, og så har du væksten i procent = yyy*100=vækst i %


Svar #2
03. marts 2010 af John1234567 (Slettet)

Mange mange tak!


Skriv et svar til: FSA 2003 opg 5 Fanklubben hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.