Matematik

bestem x

28. august 2014 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen 

Er der en, der kan forklare, hvordan jeg løser opgave c) i opgaven som er vedhæftet som billede? 

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal finde maksimum for funktionen T(x). Løs ligningen T '(x) = 0 , √8 < x < √24 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2014 af mathon

   Løs T '(x) = 0


Svar #3
28. august 2014 af snilo (Slettet)

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Differentier funktionen T(x) og løs så ligningen T '(x) = 0 .


Svar #5
28. august 2014 af snilo (Slettet)

så x=√(15) ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja.


Skriv et svar til: bestem x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.