Matematik

Verdens sværeste ligning

16. september 2014 af Anto1020 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, jeg er kørt fast i en ligning, pls hjælp mig!!

x = 1

Den skal afleveres i morgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Måske en brøkstreg?

Gang ligningen med 4x på hver side og løs den fremkomne 2.-gradsliging.

Er ligningen skrevet op korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2014 af Heptan

Hej Anto, jeg tror du mener en brøkstreg, hehe :D

Gang alt med 4:

x+6x+24/x=4

Reducér

7x+24/x=4

24/x=-7x+4

24=-7x^2+4x

0=7x^2-4x+24

Nu er det et andengradspolynomium


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2014 af Heptan

#0 Jeg tror du har løst den, da x = 1

:P


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Men allerede nu er opgaven visket væk fra tavlen.


Brugbart svar (2)

Svar #5
16. september 2014 af SuneChr

Det er vist nok det, der kaldes: jeopardy portalen.
Kom med en løsning, så stiller vi opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2014 af Heptan

#2 Ligningen har ingen løsninger


Skriv et svar til: Verdens sværeste ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.