Matematik

Matematik - opgaveproblemer

21. september 2014 af Dengrønnesky (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Jeg sidder her lørdag kl. 01:39. Jeg har desværre problemer med disse matematik. Tænkte på om nogen  måske ville forklare mig, hvordan at man udregner de hæftede opgaver.

Ps. opgaverne er hæftet i et vvorld dokumentet, da jeg ikke kunne klippe dem ind.

På forhånd tak for hjælp.

Vedhæftet fil: Opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har du selv gjort?


Svar #2
21. september 2014 af Dengrønnesky (Slettet)

Jeg er helt ude på "herrens" mark, hvad angår de opgaver. Jeg ved nærmest ikke, hvor at jeg skal begynde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

I Opg 1 kan man for hver funktion undersøge, om funktionsværdien ændres med den samme værdi, hver gang man forøger x med 1.

Opg 2. Opstil en lineær forskrift ud fra opgavens oplysninger.

Opg 3. Benyt, at for en lineær funktion f(x) = ax + b gælder der, at f(x+1) = f(x) + a for alle x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2014 af mathon

Opg 3.
             Benyt, at for en lineær funktion y = ax + b
             gælder
                              y2 - y1 = a·(x2 - x1)

                              y2  = y1 + a·(x2 - x1)

                              y = 4 + 3·(x - 2)

 
                            


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2014 af mathon

Opg 2.
                                  fast afgift          benzin        samlede udgifter
 omkostninger:              250                x·1,75                 y =  ?

når x er antal kørte kilometer.


Skriv et svar til: Matematik - opgaveproblemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.