Fysik

vandets fordampningsvarme, den relative afvigelse

23. september 2014 af yasminadem (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er i gang med min fysik rapport om Vandets Fordampningsvarme og er nu nået til resultatbehandling. Jeg skal finde den relative afvigelse i % og jeg ved slet ikke hvordan jeg finder frem til det.

En der gider hjælpe? I må også gerne forklare hvad der sker, i stedet for bare at opstille en masse tal, jeg ikke forstår :P

Rapporten er vedhæftet, det altså så langt jeg er nået.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2014 af kieslich (Slettet)

Fr = Forventet resultat (som i databogen)

Or = Opnået resultat ( som I fandt i forsøget)

Absolut afvigelse = Or - Fr

Relativ afvigelse = (( Or - Fr )/Fr )*100%


Svar #2
24. september 2014 af yasminadem (Slettet)

Tak :D


Skriv et svar til: vandets fordampningsvarme, den relative afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.