Matematik

Vil tjekke opgave:

29. september 2014 af DenSærlige (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducer:

\sqrt{6-2\sqrt{5}}\cdot \sqrt{6+2\sqrt{5}}


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2014 af PeterValberg

Hvad er der at checke ?

udnyt regnereglen:

\sqrt{a}\cdot\sqrt{b}=\sqrt{a\cdot b}

samt

(a+b)(a-b)=a^2-b^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vil tjekke opgave:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.