Matematik

Matematik B hjælp

30. september 2014 af amalieejlertsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan hjælpe mig? :-)

(se billede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af AskTheAfghan

a) Løs lign. 30.17 = ln(1/2)/ln(a) mht. a.

b) Løs lign. N(t) = 10 mht t. 


Svar #2
30. september 2014 af amalieejlertsen (Slettet)

Forstår ikke helt.

Kan du uddybe? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2014 af AskTheAfghan

I opgave a, skal du anvende formlen for en halveringskontant således at du kan finde konstanten a.

I opgave b, skal du løse ligningen N(t) = 10 med hensyn til t for at finde året, når vægten er på 10 g.


Skriv et svar til: Matematik B hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.