Matematik

Mat AB1 OPG 427: Find 2 vinkler ud fra sinv

23. oktober 2014 af Johanning14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Er der en der kan forklare mig hvordan jeg kan løse denne opgave: 

Om en vinkel vides, at sin= 0,6. Find de to vinkler (2 decimaler) i intervallet [0°;180°], der passer i ligningen. 

På forhånd tak! ;)

Anders Johanning   


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af peter lind

Det er noget du slår op i et CAS værktøj, regneark eller lignende


Svar #2
23. oktober 2014 af Johanning14 (Slettet)

Tak for svar. Jeg bruger Maple 18. Ved du hvordan jeg kan skrive det ind?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

De to mulige vinkler er

        v1 = sin-1(0,6)    og    v2 = 180º - sin-1(0,6) .


Skriv et svar til: Mat AB1 OPG 427: Find 2 vinkler ud fra sinv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.