Matematik

Matematik VIGTIGT

25. januar 2015 af 1256m (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Bestem f(x09, når

1. f(x)=3x^2 + 2x-1 og x0 =0

2. f(x) = -x^2 ? 3x - 2 og x0 = -1


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2015 af Stats

Ikke A niveau...

Tror du mener f(x0)?

Hvis det er korrekt, så skal du jo bare indsætte x0 i funktionen

Ellers så kig i din lærerbog. Der står sikkert hvordan du skal gøre....

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om at beregne f(x0) , hvor både forskriften for f(x) og x0 er givet. Man indsætter den opgivne værdi for x0 i forskriften for f(x) .


Skriv et svar til: Matematik VIGTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.