Matematik

Bestem areal ved stamfunktioner

28. januar 2015 af Lektieeer (Slettet) - Niveau: B-niveau

OPGAVE:

Grafen for funktionen givet ved f(x) = 4x + e-x afgrænser sammen med linjerne med ligningerne                       

y = 0, x = 1 og x = 2 et område, der har et areal. Bestem dette areal ved hjælp af stamfunktioner.

 Bestem dette areal ved hjælp af stamfunktioner.

Nogle der kan lave denne opgave for mig forstår den nemlig ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2015 af peter lind

Areal = ∫12f(x)dx


Skriv et svar til: Bestem areal ved stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.