Matematik

Hjælp :D

04. marts 2015 af Amagerpigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan ikke finde ud af min opgave som skal afleveres i aften
Kan ikke finde ud af hele opgave 5 :( håber en som kan hjælpe

Vedhæftet fil: Aflevering 6(3)-1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af Soeffi

Vedhæftet fil:opgave5trekanter.png

Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

a) Størrelsesforholdet mellem de to trekanter er 4,1/3,2. Så |BC| = 4,1/3,2 * 5,1

b) sin(A) = h/4,1

c) cos(A) = |AD|/4,1. |DC| kan findes med Pythagoras, idet du kender h og |BC|.

d) Læg |AD| og |DC| sammen, og gang med 3,2/4,1.


Skriv et svar til: Hjælp :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.