Matematik

Lineær funktion

04. marts 2015 af LivaAaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa alle sammen. Jeg er lidt i tvivl om jeg har gjort det rigtigt, eller ikke.

Opgaven lyder således:

Højden på den store træningsbold er 40% større end højden på den lille træningsbold 

c) Hvor mange procent er rumfanget af den store træningsbold større end rumfanget af den lille træningsbold?

= 1,4^1,27 = 1,53

(1,53-1) * 100 = 53% 

Rumfanget af den store træningsbold er 53% større end rumfanget af den lille træningsbold  

Jeg håber i vil hjælpe mig, Knus Liva :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af mathon


                   V2/V1 = ((π/6)·d23) / ((π/6)·d13)  =  (d2/d1)3   =  1,403 =  2,744 = 1 + r

                                                                                                  r = 1,744 =  174,4%

                   Rumfanget af den store træningsbold er 174,4% større end rumfanget af den lille træningsbold.

                   


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.